ANDEREN OVER MIJ

“Ik heb Henriëtte ervaren als een gedreven, enthousiasmerende, resultaatgerichte en deskundige trainer en adviseur. Terugkijkend op de samenwerking met Henriëtte in de afgelopen 15 jaar, zijn de volgende kenmerken aan te geven;

- samenwerken met Henriëtte is gericht op samen werken aan een doel;
- trainen met Henriëtte is er op gericht om anderen inzicht te geven en resultaten te laten behalen.

De samenwerking is gestart in 2015 en elke keer als we samen een klus klaarden, was het prettig om resultaatgericht er voor te gaan. No nonsens, inspirerend en verbindend, reflecterend en positief kritisch. In één woord: energiek.”

Manager Zorgondersteuning Isala Zwolle

"Doordat Henriëtte onpartijdig, objectief en onbevooroordeeld is kan ze op een subtiele manier dingen die zich onder de oppervlakte begeven boven krijgen, hierdoor zijn er frustraties/irritaties besproken die een lange tijd niet zijn uitgesproken. De methode van waaruit Henriëtte werkte was erg positief en haalde veel informatie naar boven. Dit is de teamsamenwerking ten goede gekomen, we konden nu weer verder bouwen.

Henriëtte is flexibel, ze is bereid om mee te denken. Omdat er zoveel besproken was, was het wenselijk dat er een tweede bijeenkomst plaats zou vinden om het goed af te sluiten."

Groepsleider Ambiq - Hengelo

“Henriette heeft mij meerdere malen ondersteunt bij zowel teamcoachingvraagstukken, als bij individuele coachingtrajecten. Wat opvalt in haar ondersteuning is haar professionele houding. Ze denkt mee in oplossingen. Daarbij benut ze een scala aan professionele tools. Waarbij ze steeds lerend is, nieuwe tools inbrengt en die ook snel beheerst. Ook opvallend is haar oprechte belangstelling, haast intuïtief weet zij de vinger op de zere plek te leggen en daar op door te vragen. Ook in teamtrajecten blijft zij daarbij het individu in het oog houden en aandacht geven en zoomt ze in op issues die opdoen.

Henriëtte is pro-actief. Je wacht nooit lang op een antwoord. Als ze denkt dat een ander het vraagstuk beter op kan pakken, dan schroomt ze niet om hulp van anderen in te schakelen. Kortom, met Henriëtte is het prima samenwerken in individuele en teamtrajecten.”

RVE Manager SEH & IC & AOA Isala Zwolle

Henriëtte Ruitenberg

Wil je meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Klik dan op de button hieronder of bel direct 06 489 10 220